X

Коли світла немає, допоможуть нові лампи

Еще больше света на дороге

У 2022 році компанія Philips оновила лінійки світлодіодних ламп головного світла Pro9100 та Pro5100, які, як і раніше, є найкращою альтернативою штатним галогенним джерелам світла. Нові лампи дозволяють водіям відчути переваги високопродуктивних світлодіодних ламп на своїх автомобілях. Інтенсивний та яскравий промінь світла, що випромінюють діодні джерела світла, забезпечує рівномірний розподіл світла на дорозі, покращує видимість та збільшує контрастність дорожнього покриття.

Удосконалена конструкція, а також нові компоненти та технології, які покращили стабільність роботи автомобільних ламп – основні доробки, якими можуть похвалитися оновлені лінійки світлодіодних джерел світла Philips двох серій: преміальної Philips Ultinon Pro9100 LED +350% та бюджетної Philips Ultinon Pro5100 LED +160%. В Україні нові лампи надійдуть у продаж найближчим часом.

Випробування дорогою

Ретельне доопрацювання ламп дозволило збільшити яскравість оновлених джерел світла Philips Ultinon Pro9100 LED до 350% щодо мінімальних вимог стандарту ECE R112 для галогенних ламп. При цьому діодні лампи демонструють відмінну рівномірність освітлення дорожнього полотна, а колірна температура 5800К відповідає вимогам норми ECE R128 (світлодіодні фари для первинного ринку). Лампи обох лінійок відповідають галузевому стандарту EMI (електромагнітні перешкоди) та SAE (Спільнота автомобільних інженерів) для автомобільних світлодіодів, а також мають високий клас герметизації та відмінно протистоять впливу пилу та водяних бризок. Ну і насамкінець, нові лампи повністю сумісні як з рефлекторною, так і проекторною (лінзованою) оптикою та можуть встановлюватися як на легковий (12В), так і комерційний (24В) транспорт.

Передові технології

В лампах обох серій використовуються світлодіоди топових серій: Lumileds OEM grade LED та преміальні Lumileds TopContact, які також застосовуються у фарах ближнього та дальнього світла сучасних автомобілів. Особливістю як перших, так і других джерел світла є спосіб кріплення діодів до друкованої плати. Світлодіоди не монтуються на платі, а з’єднуються з нею парою контактів. Таке кріплення набагато ефективніше відводить тепло від джерел світла, що позитивно впливає на термін служби світлодіодів. Подальшим процесом відведення тепла «командують» системи AirCool, AirBoost та AirFlux+, які відводять тепло від джерел світла за допомогою активних вентиляторів та пасивних радіаторів. Враховуючи вищезазначені фактори, термін служби ламп становить 3 тис. годин для ламп серії Philips Ultinon Pro5100 LED та 5 тис. годин у випадку з лампами преміальної серії Philips Ultinon Pro9100 LED.