X

Комерційні результати Групи PSA в Україні за 4 місяці 2020 року

По результатам 4-х месяцев 2020 года представительству Группы PSA в Украине удалось показать достойные результаты на рынке пассажирских и коммерческих автомобилей. Благодаря хорошо сформированному модельному ряду и широкой сети дилерских центров, Группе PSA в Украине удалось занять 8,65% доли автомобильного рынка.

Згідно зі статистичними даними, за 4 місяці 2020 року на ринку нових пасажирських і комерційних автомобілів було зареєстровано понад 26 тис. одиниць. У порівнянні з минулим роком реалізація нових автомобілів в Україні скоротилася майже на 6%. Але не дивлячись на загальне падіння продажів, Група PSA в Україні, в яку входять Бренди PEUGEOT, CITROEN, OPEL і DS AUTOMOBILES, показала гідні результати і зайняла 8,65% частки ринку з реалізованими 2257 автомобілями. При цьому ринкова частка групи зросла з 5,04% в 2019 році до 8,65% в 2020-му.

Результати продажів пасажирських автомобілів

На ринку пасажирських автомобілів високих результатів досягли надійні седани PEUGEOT 301 та CITROEN C-Elysee, компактний хетчбек CITROEN C3. На ринку кросоверів стабільні продажі показали технологічний PEUGEOT 3008, комфортний CITROEN С5 Aircross, практичний OPEL Grandland X і преміальний DS 7 Crossback. Бренди Групи PSA зайняли 6,31% частки ринку пасажирських автомобілів з проданими більше 1,5 тис. одиниць, що дозволило наростити частку ринку на цілих 2% в порівнянні з 2019 роком. В кількості приріст склав + 37% до показників минулого року за цей же період.

2019 Opel Corsa

Група PSA в Україні має намір підтримувати досить високі результати продажів за рахунок запуску великої кількості новинок – інноваційний SUV PEUGEOT 2008, стильний кросовер DS 3 Crossback, універсальний 7-ми місний мінівен OPEL Combo Life і його вантажна версія OPEL Combo Cargo, а також міський хетчбек OPEL Corsa, який буде запущений вже в травні. Завдяки новинкам Група PSA в Україні збільшує свою присутність в різних сегментах ринку і надає покупцям широкий вибір моделей.

Результати продажів комерційних автомобілів

Варто відзначити високі результати на ринку легкої комерційної техніки. Частка Брендів PEUGEOT і CITROEN за 4 місяці 2020 року склала 33%, завдяки реалізації 754 автомобілів. Таких відмінних результатів вдалося досягти завдяки широкій лінійці комерційних автомобілів Брендів: PEUGEOT Rifter і Partner, PEUGEOT Expert, PEUGEOT Boxer, CITROEN Berlingo, CITROEN Jumpy і CITROEN Jumper. Найбільш продаваними моделями комерційних автомобілів стали CITROEN Jumper і PEUGEOT Boxer. На них довелося 70,5% продажів в сегменті E-BUS.

Завдяки широким можливостям трансформації та створення індивідуальних рішень по запитах клієнтів, високій якості збірки і низькій витраті палива, фургони Брендів PEUGEOT і CITROEN вибирають медичні установи нашої країни. Також варто відзначити, що представництво Групи PSA в Україні з 17 квітня по 16 травня забезпечує безкоштовне сервісне обслуговування і ремонт автомобілів швидкої медичної допомоги PEUGEOT Boxer і CITROЁN Jumper, переобладнаних компанією «Автоспецпром».

Відмінний старт на початку 2020-го року дозволить Брендам Групи PSA в Україні досягти ще більших висот і впевнено займати лідируючі позиції на ринку пасажирських і комерційних автомобілів.