X

Компанія Lenovo стала технічним партнером Aston Martin

Компанія Lenovo уклала угоду про партнерство з англійським автовиробником Aston Martin. Тепер робочі станції ThinkPad серії Р та ПК ThinkStation стануть технічною опорою для творців одного із найдорожчих спорткарів у світі. 

Краса та потужність автомобілів бренду Aston Martin захоплює? Відданість досконалості зробила виробника справжньою легендою. Для створення продуктів найвищого рівня компанія ретельно обирає постачальників світового класу, які відповідають цим безкомпромісним стандартам. У процесі створення досконалого дизайну інженери Aston Martin поєднують фізичні та цифрові можливості й підходи. Постійний перехід від візуалізації до фізичного макета і навпаки – це не просто процес створення ідеального дизайну, а частина ДНК компанії Aston Martin, яка ніколи не зупиняється на просто «гарних» результатах. 

Найновіші технології спрощують процес моделювання та рендерингу. Потужні рішення дозволяють аналізувати дані та вносити корективи протягом усього процесу створення авто. Високий рівень деталізації та ретельна перевірка є запорукою того, що кожна з комплексних моделей поверхонь перетвориться на бездоганний елемент якісного продукту. Саме тому команда дизайнерів автовиробника обрала потужності робочих станцій Lenovo для ефективної роботи з цифровою та фізичною стороною дизайну. 

Під час вибору технічного партнера автомобільний бренд передусім керувався показниками продуктивності. Компанія Aston Martin була в пошуках оптимального рішення для стандартизації робочих станцій, які використовують на різних етапах виробництва. Їм потрібен був партнер, який надасть надійні та потужні пристрої, а також забезпечить необхідну технічну підтримку. Представлений портфель продуктів Lenovo переконав автовиробника, що робочі станції працюють з ресурсомісткими застосунками та здатні демонструвати відмінну обчислювальну потужність для виконання будь-яких завдань. Пристрої ThinkPad серії P та ПК ThinkStation прості в керуванні та автоматично оновлюються. Сертифікація незалежного постачальника програмного забезпечення (ISV) гарантує енергоефективність та надійність продуктів бізнес-лінійки Think.

«Створювати автомобілі без належного апаратного забезпечення неможливо. Портфоліо робочих станцій Lenovo дозволяє нам налаштувати наші пристрої відповідно до основних робочих навантажень, включаючи стилізацію, дизайн, систему автоматизованого проєктування та інженерію, щоб задовольняти унікальні потреби кожної команди. Ми використовуємо багато різноманітного програмного забезпечення від таких компаній, як Adobe та Autodesk, і маємо застосунки всіх категорій. Програма Lenovo Performance Tuner дозволяє нам оперативно вносити зміни та адаптувати застосунки, з якими працюють дизайнери та інженери. Ми впевнені, що наші робочі станції є найсучаснішими, і я не можу пригадати, щоб за три-чотири роки співпраці з Lenovo я отримував скарги від команди інженерів чи дизайнерів», ‒ коментує Стів О’Коннор (Steve O’Connor), директор з інформаційних технологій компанії Aston Martin.

В умовах нової реальності та віддаленого режиму роботи Aston Martin продовжує рухатися вперед із мобільними робочими станціями серії ThinkPad P. Вони дозволяють розгортати великі проєктні файли та продовжувати працювати без жодних затримок. Використовуючи потужність відеокарти NVIDIA Quadro, мобільні робочі станції Lenovo допомагають автомобільному бренду вдосконалювати робочі процеси в галузі дизайну, проєктування та візуалізації без будь-яких обмежень.

Графічні дизайнери, інженери та розробники моделей компанії Aston Martin покладаються на потужність і надійність робочих станцій Lenovo та відеокарт NVIDIA під час виконання складних завдань на шляху до успіху кожної із розробок. Це дозволяє автовиробнику зосередитись на тому, що йому вдається найкраще: на досягненні досконалості в дизайні.