X

Конкурента Toyota 4Runner від Chevrolet оновили вперше за 12 років (фото)

Рамний позашляховик Chevrolet Trailblazer, друге покоління якого представили у 2012 році, піддали рестайлінгу. Йому не тільки підкоригували зовнішність, а й оснастили потужнішим мотором.

Варто зазначити, що йдеться саме про позашляховик Trailblazer, який доступний на ринку Бразилії і конкурує з Toyota 4Runner, а не про компактний кросовер, який пропонується у США. Він отримав перероблену решітку радіатора, фари та задні ліхтарі. Ще автомобілю модернізували передній бампер, а капот та крила зробили ширше.

Ще одним яскравим моментом оновлення є додавання нового флагманського оздоблення High Country з хромованими акцентами на кузові та багатим оснащенням. Стандартна версія отримала 8-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 11-дюймовим екраном і слот для бездротової зарядки смартфона. Оздоблення кабіни у Trailblazer виконано зі шкіри, а у High Country вона двоколірна зі спеціальною вишивкою на підголівниках.

Читайте також:
Культовий Chevrolet Camaro помили вперше за 20 років

Під капотом оновленого позашляховика встановлено 2,8-літровий чотирициліндровий турбодизельний двигун Duramax потужністю 204 к.с. та 510 Нм крутного моменту. Він працює у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Trailblazer покращили підвіску та рульову колонку, тим самим зробивши їзду більш плавною. У продаж на ринку Бразилії новинка надійде у травні цього року.