X

Кросовер Genesis GV80 врятував життя суперзірці гольфу під час серйозної ДТП (відео)

Мужчина получил серьезные переломы ног, но остался жив

Кілька днів тому знаменитий гольфіст Тайгер Вудс потрапив у серйозну ДТП за кермом преміального кросовера Genesis GV80 від Hyundai. Спортсмен не впорався з керуванням і наїхав на бордюр, після чого злетів у кювет. На цьому шляху автомобіль кілька разів перекинувся і зніс дорожній знак. Інцидент стався на крутій трасі між містами Роллінг Хіллс і Ранчо-Палос-Вердес (штат Каліфорнія, США).

Чоловік дістав серйозних переломів обох ніг і був госпіталізований до найближчої клініки, де його екстрено прооперували. За словами рятувальників, Тайгер був пристебнутий, що врятувало його від вильоту з авто під час падіння з висоти. Однак удар об дерево призвів до того, що передня частина машини сильно постраждала і, як наслідок, спортсмену затиснуло обидві ноги. Діставали з кросовера його за допомогою спецобладнання. Наразі чоловік перебуває в лікарні. Загрози для його життя немає.

За словами експертів, які працювали на місці ДТП, гольфіста від неминучої смерті врятував ремінь і подушки безпеки. В іншому разі він зазнав би несумісних із життям травм. Тобто своїм порятунком він зобов’язаний розробникам кросовера з Genesis. Утім, це не дивно. Адже продукція преміального корейського бренду неодноразово завойовувала найвищі бали в різних дослідженнях безпеки і надійності. Крім того, автовиробник чотири роки поспіль посідає перше місце в рейтингу якості J. D. Power. Йому вдалося обійти іменитіших конкурентів, а саме Mercedes-Benz, BMW і Audi.

Читайте також:
Новий електромобіль Genesis спіймали під час випробувань (фото)