X

Кросовер Hyundai Palisade отримав розкішну версію (фото)

Представлений у Південній Кореї кілька місяців тому флагманський семимісний кросовер Hyundai Palisade вже обзавівся розкішною версією під назвою Calligraphy. Модель оцінили у 48 890 доларів, і вона надійде в продаж у липні цього року.

Відрізнити Calligraphy від стандартної версії можна за унікальною решіткою радіатора, доповненою хромованим оздобленням, 20-дюймовими легкосплавними дисками із ексклюзивним дизайном, калюжоподібними боковими дзеркалами, світлодіодному стоп-сигналу і акцентному освітленню.

Оскільки модель побудована на версії Palisade Limited, то в її оснащення увійшла приладова панель з 12,3-дюймовим екраном, мультимедійна система з дисплеєм на 10,25-дюйма з GPS-навігацією і преміальна аудіосистема Harman Kardon. Салон авто оздоблено стьобаною шкірою Nappa з елементами із мікрофібри та замші. Також присутнє перфороване шкіряне рульове колесо і спеціальна захисна накладка на пороги.

У рух Palisade Calligraphy приводить 3,8-літровий двигун V6, який розвиває крутильний момент в 355 Нм і видає 295 к.с. потужності. Він пов’язаний із восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.