X

Кросовер Kia Telluride перейшов на “темну сторону” (фото)

Kia Telluride, який є найбільшим кросовером корейської марки, отримав нову спецверсію під назвою Nightfall Edition. Ця модифікація буде доступна для комплектацій моделі EX AWD з пакетом Premium, SX AWD і SX Prestige. Її особливістю, як вже зрозуміло з назви, є наявність чорних глянцевих елементів в екстер’єрі, які надають кросоверу грізного вигляду.

Зокрема, зачернена решітка радіатора, рейлінги на даху, емблема, внутрішні секції фар, нижні дверні молди, повітроводи на передньому бампері, дверні ручки і протиковзкі пластини. Також встановлено унікальні 20-дюймові колеса з чорними гайками і центральними ковпачками.

Запропонований стайлінг-пакет поєднується з унікальним кольором кузова Wolf Grey, який було розроблено спеціально для модифікації Nightfall Edition. Також спецверсію кросовера Telluride можна замовити і в інших відтінках. Гамма налічує вісім кольорів — Snow White Pearl, Everlasting Silver, Gravity Gray, Dark Moss, Ebony Black, Sangria і Black Copper.

Оснащується Telluride NightFall Edition, як і стандартна версія, 3,8-літровим двигуном V6 потужністю 291 к.с. і крутильним моментом в 355 Нм, який поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і переднім приводом.