X

Кросовер Porsche Macan отримає електричну версію

Кроссовер Porsche Macan поедет на одном электричестве

У кулуарах Женевського автосалону-2017 компанія Porsche поділилася планами своєї подальшої роботи.

Зокрема, в інтерв’ю виданню Reuters Детлев фон Платен, який відповідає в компанії за продаж і маркетинг, розповів про те, що в найближчому майбутньому модельний ряд марки чекає глобальне  “озеленення”.

Штутгартський виробник розглядає можливість випуску електричної версії кросовера Porsche Macan, а також гібридних модифікацій спорткарів Porsche 911 і Cayman/Boxster.

За словами топ-менеджера, поява цих моделей “стане результатом розширення продуктової лінійки” марки і дасть змогу виробнику до кінця десятиліття вийти на щорічний рівень продажу в 300 тис. автомобілів. Для порівняння, у 2016-му Порше реалізувала 238 тис. машин.

Такі заходи тісно пов’язані з глобальними електромобільними планами концерну VW, якому належить Порше. Через “електрифікацію” моделей німецький автогігант має намір здолати наслідки дизельного скандалу і повернути довіру споживачів.

А наразі штутгартський автовиробник зосереджений на своєму першому електромобілі 345715 Porsche Mission E, який має вийти на ринок у 2020 році. До речі, нещодавно про Mission E стали відомі важливі подробиці.