X

Крутий Toyota Land Cruiser перетворили на комерційний автомобіль для бездоріжжя

Внутри теперь всего два места для водителя и пассажира

Автором унікальної переробки став австралієць Марк Боксер. Він вирішив модифікувати класичний Land Cruiser 80, який перебував у виробництві в період з 1990 до 1998 року. Крутий позашляховик Тойота перетворився на комерційний фургон. Детальніше про перевтілення автомобіля розповіли у відео, опублікованому на YouTube-каналі Fullboost.

Австралієць взяв за основу позашляховик Toyota Land Cruiser 80 і “викинув” з нього все зайве (тобто, частину салону, кілька стекол і пару дверей). В результаті у нього вийшов місткий вантажний фургон. Всередині — каркас безпеки.

Автомобіль пережив низку технічних поліпшень і змінився зовні. Наприклад, кузов пофарбований в чорний матовий колір сумішшю Rhino Liner. Встановлено інші розширювачі колісних арок і силові бампери.

Автомобіль укомплектували новим мотором. Місце стандартного двигуна зайняв бензиновий 6,2-літровий мотор Chevrolet. Крім того, Марк вирішив доопрацювати і ходову частину машини. Посадку підняли на 5 см. Позашляховик взули в 35-дюймові позашляхові шини.

Свій новий Toyota Land Cruiser 80 Марк використовує для поїздок міськими дорогами і пересіченою місцевістю.

Читайте також:
Найрідкісніший автомобіль Toyota - до наших днів дожив лише один