X

Культовий Chevrolet Camaro помили вперше за 20 років

Все эти годы пони-кар простоял посреди поля

Команда WD Detailing, яка повертає до життя кинуті в гаражах, на вулиці та просто в полі автомобілі, опублікувала новий відеозвіт про свою роботу. Його героєм став Chevrolet Camaro RS третього покоління (1981-1992 рр.). Культовий американський спорткар простояв на полі в Цинциннаті протягом останніх 20 років.

Хто володів цим автомобілем історія замовчує. Цілком ймовірно, він вважав не доцільним повертати на дорогу спорткар з малопотужним 3,1-літровим двигуном V6 та 4-діапазонним «автоматом».

Два десятиліття на відкритому повітрі не пройшли для поні-кару безслідно. І це не тільки товстий шар бруду та сміття на кузові та в салоні. Колеса автомобіля занурилися в землю. У місцях, де лакофарбове покриття не вкрите брудом видно зелену плісняву. Щоб відмити кузов від багаторічного бруду, майстрам довелося зробити декілька проходів. Але навіть після цього довести його до ідеального стану не вдалося.

У салоні команда виявила величезне щуряче кубло, тонни бруду та сміття. У багажнику майстри знайшли стрічкову шліфувальну машинку та, що дуже дивно, кавоварку. Якийсь вандал розрізав цілий кузов спорткара, щоб дістатися паливного насоса.

Читайте також:
72-річний Chevrolet помили перед відправкою на звалище (відео)

Після миття Chevrolet Camaro RS виглядає досить пристойно. Після певних зусиль він цілком міг би повернутися на дорогу.