X

Лада Ниву з потужним двигуном Fiat продають майже без пробігу

Внедорожник не просто хорошо сохранился, но еще и претерпел ряд доработок

На одному з онлайн-аукціонів помітили незвичайний, доволі цікавий лот — позашляховик Лада Нива 1993 року з Британії. Здавалося б, що в ньому примітного? Мотор Fiat/Lancia і кілька інших модифікацій.

Продавець заявляє, що придбав автомобіль у 2013 році і є не першим власником позашляховика. Незважаючи на солідний вік – 27 років – автомобіль зберіг свій первісний вигляд. Кузов Ниви виглядає як новий, те саме можна сказати і про салон. Звісно, без доопрацювань не обійшлося. Британець замінив підвіску і гальма, потім зайнявся світлом. Але цим він обмежуватися не став і продовжив “експерименти”.

Наступним ґрунтовним оновленням став двигун. Встановлений заводський варіант замінили на двигун Fiat/Lancia TwinCam об’ємом 2,0-літра потужністю 135 к.с. – майже вдвічі продуктивніше за стандартний мотор Лада Нива!

Серед змін у салоні — нове кермо з колишнім логотипом, шкіряні сидіння іншої форми та стеля, обшита чорною алькантарою.

Ладу Ниву 1993 року з невеликим пробігом – 22 000 км – продають за 10 тисяч фунтів стерлінгів або 13 300 доларів. Зазначимо, це початкова вартість, яку розраховує виручити продавець. До закінчення аукціону лишилося кілька днів. Охочих поторгуватися за позашляховик поки що немає.

Читайте також:
АвтоВАЗ начал производить самую крутую Лада Нива