X

Lamborghini представила позашляховий Huracan для Санта-Клауса

Новый внедорожный Huracan Sterrato заменил оленью упряжку

Санта-Клаус гідний кращого, подумали в Lamborghini і підготували для нього новий Huracan Sterrato. Позашляховий суперкар з різдвяною ялинкою на даху та Сантою на сидінні водія з’явився у рекламному ролику, опублікованому на офіційній сторінці Lamborghini в Instagram.

Цілком ймовірно, змінивши сани на спорткар, одягнувши чорну шкіряну курту та сонцезахисні окуляри Санта розраховував залишитися непомітним для оточуючих. Але сівши у автомобіль, «проколовся» — надів свій звичний червоний ковпак.

Новий Lamborghini Huracan Sterrato — це щось середнє між суперкаром та кросовером. Від традиційних споркарів марки він відрізняється збільшеним до 144 мм дорожнім просвітом. Також його оснастили пластиковим кузовним обважуванням. Колісні диски «взули» у позашляхові шини.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lamborghini (@lamborghini)

Під капотом у Huracan Sterrato 5,2-літровий V10 потужністю 610 к.с., пов’язаний з роботизованою коробкою передач DSG 7. З місця до 100 км/год повнопривідна «дводверка» прискорюється за 3,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на 260 км/год.

Читайте також:
У продажу з'явився дуже рідкісний Lamborghini Veneno