X

Land Rover вивів на тести нове покоління популярного позашляховика (фото)

Автомобиль преобразится внешне и получит новые моторы

Поточне покоління преміального позашляховика Range Rover Sport випускається з 2012 року і вже встигло трохи застаріти. В результаті продажу моделі почали знижуватися. Втрачати клієнтів компанія не має наміру і підготувала наступну генерацію автомобіля, який стане прямим конкурентом Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan.

Прототипи Рендж Ровер 2022 в щільному камуфляжі виїхали на тести, де і потрапили в об’єктиви фотошпигунів. Це не перший погляд на новинку, але на нових знімках маскування менше, тому можна роздивитися деталі екстер’єру. З огляду на фото, автомобіль залишиться впізнаваним, але отримає низку нововведень. Серед них видозмінена решітка радіатора, більший центральний повітрозабірник, світлодіодні ДХВ і інший капот.

Також можна відзначити наявність більш короткого звису і кутастого спойлера на даху. Інтер’єр новинки залишився за кадром. Однак інсайдери стверджують, що кабіна стане комфортнішою, а її оснащення – багатшим. До того ж преміальному британському позашляховику обіцяні сучасні системи допомоги водієві й асистенти безпеки.

Читайте також:
16 екземплярів Range Rover продають за ціною одного уживаного позашляховика (вони справжні)

Відомо, що зі зміною генерації Range Rover переїде на нову платформу MFA, яка дасть змогу пропонувати автомобіль як із традиційними паливними агрегатами, так і з гібридними та повністю електричними силовими установками. Очікується, що топова версія машини отримає 5,0-літровий двигун V8 від BMW. Офіційно новинку представлять наприкінці цього року.