X

Лімузин на базі Mercedes-AMG G63 продають за ціною трьох нових Гелендвагенів

Немецкий автодилер Auto Seredin выставил на продажу уникальный лимузин Mercedes-AMG G63, изготовленный умельцами ателье FAB Speed

Проект “Big One” вперше представили в 2017 році на автосалоні в Женеві. Від базового Mercedes-AMG G63 лімузин відрізняється розтягнутим на майже на 750 мм кузовом і ширшими дверима. Між передніми сидіннями і пасажирським відділенням встановили перегородку, в яку вмонтовано повний набір мультимедійної апаратури Apple і аудіосистему. Майже весь додатковий простір дістався заднім пасажирам. Для них приготували два окремих крісла зі значним центральним тунелем між ними.

Під капотом у лімузина штатний 5.5-літровий Twin-Turbo V8 з потужністю 571 к. с., пов’язаний зі 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач і постійним повним приводом.

Загалом було зібрано десять позашляхових Лімузинів “Big One”. Виставлений на продаж автомобіль ательє FAB Speed використовувало як виставковий екземпляр, зокрема і на автосалоні в Женеві. Пробіг лімузина щонайбільше 1000 км. Продати автомобіль розраховують за 499 800 євро. Для порівняння Mercedes-AMG G63 нинішнього покоління на німецькому ринку коштує трохи більше 150 тисяч євро.

Читайте також:
Маленький Jimny став конкурентом Гелендвагену