X

”Лосиний тест” для Volkswagen Golf 8: Як авто впоралося із завданням (відео)

Журналісти шведського видання Teknikens Värld регулярно проводять випробування нових автомобілів на стійкість під час різких маневрів. Цей тест отримав назву “лосиний”. Якщо раніше його результати виробники не враховували, то останнім часом він набув широкої популярності, і компанії самі зацікавлені в проведенні цього тесту, адже іноді він дає змогу виявити приховані дефекти.

Цього разу фахівці оцінили здатність нового Volkswagen Golf 8. На жаль, вийти переможцем із цього тесту хетчбеку не вдалося. Ідеально пройти випробування він зміг тільки на швидкості в 69 км/год. Після пришвидшення буквально на один км/год і переходу в режим Sport автомобіль не зміг блискавично піти в сторону і зніс один конус.

Читайте також:
Вслед за RAV4: Skoda Superb iV провалил лосиный тест

А стосовно маневру на швидкості в 75 км/год у режимі Comfort, то тут ситуація менш приємна. Популярний хетчбек не тільки пішов у занос і зніс всі конуси, ледь не вставши на зовнішні колеса, а й не зміг повернутися в свою смугу руху. При цьому тест на слалом новий Volkswagen Golf пройшов ідеально.

Варто відзначити, що VW Golf 8 впорався з “лосиним тестом” гірше, ніж його попередник у 2017 році. Тоді популярний хетчбек показав прекрасний результат на швидкості в 76 км/год.