X

Lotus Exige від удару об стовп розірвало навпіл — відео моменту аварії

Водитель и пассажир спорткара не пострадали

Суперкари і спорткари досить часто потрапляють в аварії. Черговий інцидент стався в Гонконзі. Власник Lotus Exige вирішив покататися з вітерцем дорогами міста, але не впорався з керуванням. Автомобіль розвернуло і відкинуло на розділову смугу, а потім у ліхтарний стовп.

Від удару машину розірвало на дві частини, а деталі розлетілися по проїжджій частині і узбіччі. Найсильніше постраждала задня частина британського спорткара, оскільки саме на неї припав основний удар. На щастя, 42-річний водій і 28-річний пасажир не постраждали. У них виявлені забої ніг, грудної клітки та шиї.

Дивно, але жоден із чоловіків не панікував і не намагався залишити транспортний засіб. Вони спокійно чекали медиків, спілкуючись з рятувальниками і переглядаючи свої смартфони. Незважаючи на відсутність серйозних травм, їх госпіталізували. Водія також перевірили на наявність алкоголю в крові. Він виявився абсолютно тверезим.

Читайте також:
Мінус три моделі: Lotus зняв з виробництва спорткари Elise, Exige і Evora

З огляду на пошкодження, яких зазнав Lotus Exige, найімовірніше його відправлять на утилізацію. Відео моменту аварії з однієї з дорожніх камер виклали в мережу. Кадри вражають своєю видовищністю і точно гідні декількох хвилин вашої уваги.