X

Lotus F1 Айртона Сенни перетворився на ексклюзивний годинник від Rec Watches

Стоимость часов с частичкой автомобиля Формулы-1 - 3995 долларов

Rec Watches представила новий годинник обмеженої серії 98T/4, створений у співпраці з Classic Team Lotus. Зовні він оформлені в культовій чорно-золотій кольоровій схемі, що й боліди JPS F1. Але основна особливість годинника серії 98T/4 — в них використані компоненти автомобіля Lotus 98T John Player Special з шасі №4. На цьому боліді Айртон Сенна виступав у сезоні 1986 року.

Зокрема, з перекованого алюмінію, взятого з оригінальних повітрозабірників автомобіля, виготовлено кільце, що оточує циферблат. Інші елементи в основному виготовлені з нержавіючої сталі. Циферблат закритий сапфіровим склом. Ремінець із натуральної шкіри. Механізм витримує занурення у воду на глибину до 100 метрів.

1986 був останнім роком для чорно-золотої лівреї JPS. Як стверджують у Rec Watches, автомобіль-донор брав участь в останніх восьми перегонах того сезону. Таким чином алюміній взятий з останньої машини JPS, яка брала участь у Формулі-1 та ще й з Айртоном Сенною за кермом.

Читайте також:
Представлено 815-сильний суперкар DS E-Tense Performance з технологією Formula E

Усього випустять 989 годинників вартістю 3 995 доларів. Ті, хто оформив попереднє замовлення, отримають знижку в 3 195 доларів, але чекати на свій годинник їм доведеться до березня 2025 року. Як повідомили в Rec Watches, станом на 26 квітня не заброньованими залишилося лише 173 одиниці.