X

Найкращий малий кросовер 2020 року в Україні

Результаты голосования акции Автомобиль года в Украине 2020 подсчитаны, а соответственно стало известно, какая машина по праву может считаться лучшей в своем классе.

Спершу малі кросовери B-класу завоювали Європу. Потім не втрималася від їх чарівності і Україна. Такі машини популярні не тільки у людей, які виїжджають за межі рівних доріг, а й навіть у тих, хто майже ніколи не виїжджає за межі міста. Причини зрозумілі. Компактні розміри дають змогу швидше знайти паркувальне місце на тісних міських парковках, а збільшений кліренс – безпроблемно забиратися на високі бровки.

12 лютого в Києві відбувся фінал акції “Автомобіль року в Україні 2020“, в рамках якої автомобільні журналісти активно тестували і порівнювали 25 машин різних класів і брендів, а після віддавали свій голос за конкретного претендента. Вплинути на результат міг також кожен охочий, залишивши голос за свого улюбленця. Насамкінець усі бали підсумовувалися і, за цими результатами, найкращим автомобілем 2020 року в категорії “Найкращий малий кросовер” було визнано Suzuki Jimny.

Переможець у номінації “Найкращий малий кросовер”
Suzuki Jimny

Детальніше про машину

За титул також боролися
Honda HR-V
JAC S3
Opel Crossland X
Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнер
Офіційний партнерПаливний партнерЮридичний партнер
Медіа партнери