X

Найкращий пікап 2020 року в Україні

Результаты голосования акции Автомобиль года в Украине 2020 подсчитаны, а соответственно стало известно, какая машина по праву может считаться лучшей в своем классе.

Високий попит на пікапи в Україні зумовлений їх прекрасною універсальністю. Важко знайти ще такий автомобіль, який би одночасно служив і робочою конячкою для доставки вантажів, і позашляховиком для виїзду на природу, і зручною машиною для міста, якій не страшні ями та бордюри. Пікапи також прекрасно себе зарекомендували в комунальних службах – зокрема, на обслуговуванні доріг. А нещодавно велика партія таких машин була переобладнана для рятувальників ДСНС.

12 лютого в Києві відбувся фінал акції “Автомобіль року в Україні 2020“, в рамках якої автомобільні журналісти активно тестували і порівнювали 25 машин різних класів і брендів, а після віддавали свій голос за конкретного претендента. Вплинути на результат міг також кожен охочий, залишивши голос за свого улюбленця. Насамкінець всі бали підсумовувалися і, за цими результатами, найкращим автомобілем 2020 року в категорії “Найкращий пікап” було визнано Ford Ranger.

Переможець у номінації “Найкращий пікап”
Ford Ranger

Детальніше про машину

За титул також боролися
Great Wall Wingle 7
JAC T8
Mitsubishi L200
Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнер
Офіційний партнерТопливний партнерЮридичний партнер
Медиа партнеры