X

Найкращий позашляховик Subaru, непотрібний Гелендваген і українська бронетехніка — головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира для утреннего «разгона»

У Subaru озвучили вартість нового кросовера Ascent Onyx Edition 2022 модельного року і розповіли про те, що він зможе запропонувати майбутньому власнику. Новий Субару Ассент отримав пофарбовані в колір кузова корпуси бічних дзеркал заднього виду, водійське крісло з електрорегулюваннями, підігрів передніх сидінь і дзеркал, а також клімат-контроль для пасажирів другого ряду.

Незвичний Mercedes G-class продали за величезну суму

Автомобіль має дуже ефектний і суворий вигляд. За рахунок доопрацювання підвіски G63 суттєво занизили дорожній просвіт, довівши його до рівня суперкара. Таким чином машина виявилася безпорадною на бездоріжжі. Також на автомобіль встановили спортивний обвіс, який охоплює модернізовані бампери, розширювачі колісних арок і масивні пороги.

Виставка «Зброя та безпеки – 2021»

Із 15 до 18 червня в столичному МВЦ проходить XVII Міжнародна спеціалізована виставка “Зброя та безпека-2021” на якій представлено чимало цікавих автомобілів і бронетехніки.

SsangYong, що переживає лихо, придумав план зі свого порятунку

У грудні 2020 року SsangYong був змушений оголосити себе банкрутом. Концерн Mahindra, що володіє 75 відсотками акцій автовиробника, наразі й сам зараз переживає не найкращі часи, а тому змушений був припинити фінансові вливання в корейську марку. Сподівання на пошук інвестора для SsangYong також не мали успіху. Це і стало причиною ухвалення екстренного плану самопорятунку.

Новий позашляховик Great Wall підготували до важких умов

Пікап під назвою Artillery є укороченою модифікацією моделі Pao, яка випускається з 2019 року. В її сімействі вже є повнорозмірний варіант і дві модифікації з двомісною кабіною і великою вантажною платформою. Новий Great Wall Artillery виявився найкоротшим у гамі.