X

Львівські патрульні затримали «бабусю» на лижах, яку взяв на буксир BMW

Неординарна ситуація сталася у Львові. Вона викликала здивування та захоплення у місцевих жителів, а також привернула увагу поліції.

Правоохоронці побачили у Telegram-каналах відео, яке буквально стало вірусним. На ньому «бабусю» на лижах і з картатою сумкою в руках тягне за собою кросовер BMW. Відбувалося це дійство на дорозі з жвавим рухом, що могло призвести до трагічних наслідків.

Інспектори поліції відреагували на відео та знайшли автомобіль, який тягнув за собою «бабусю». Він був припаркований на вулиці Шевченка. «Жінкою» на лижах виявився перевдягнений 30-річний чоловік. Щодо нього винесли постанову за ч. 1 ст. 127 КУпАП як на пішохода, який порушив правил дорожнього руху. Він має сплатити штраф у розмірі 255 гривень.

Читайте також:
Що робити, якщо потрапили у ДТП: інструкція від поліції

Також з’ясувалося, що чоловік перебуває у розшуку як ухилянт. Він порушив правила військового обліку та закон про мобілізацію. Тому інформацію про чоловіка передали до військкомату. Тепер за нього візьмуться інші служби. У поліції попросили громадян берегти себе та бути гідним прикладом для інших.