X

Люди в пріоритеті – завод “Єврокар” перетворили на центр для біженців

Завод “Єврокар”, розташований у закарпатському Соломоново і один із найбільших автомобільних підприємств України, тимчасово змінив сферу діяльності. Після введення в країні воєнного стану, підприємство перетворили на центр допомоги біженцям.

За словами заступника директора виконавчої дирекції Федерації автопрому України Ганни Суворкіної, цехи заводу адаптували під розміщення в них людей. Тут є все необхідне, щоб біженці з гарячих точок могли відчувати себе безпечно. Спільно з місцевою владою завод надає фінансову підтримку громадянам, а також забезпечує їх предметами першої необхідності та медикаментами.

“Багато українців сьогодні евакуювали свої сім’ї в західні області країни. Зокрема, в Закарпатську. За попередніми підрахунками, кількість біженців вже досягла 50 тисяч осіб і постійно збільшується. Тому Єврокар не може стояти осторонь. Ми робимо все можливе, щоб допомогти Закарпаттю та нашій країні подолати кризу й надати підтримку біженцям з інших регіонів», – написала Суворкіна на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:
Flixbus безкоштовно перевозить українців від польського кордону до Європи