X

Maserati презентувала 829-сильний кабріолет: він найшвидший у світі (фото)

На спеціальному заході в італійському місті Ріміні компанія Maserati презентувала розкішний електричний кабріолет. Він отримав назву GranCabrio Folgore і є найшвидшим у світі.

Кабріолет оснащений трьома електромоторами із сумарною віддачею 829 к.с. і 1350 Нм крутного моменту. З місця до «сотні» він розганяється за 2,8 секунди та розвиваємо максимальну швидкість у 290 км/год. Запас ходу до 447 км забезпечує батарея на 92,5 кВтг. Зарядити її до 80% можна всього за 18 хвилин на станціях швидкого струму.

Відрізнити Maserati GranCabrio від його паливної версії можна за новим переднім бампером, оновленою решіткою і спеціальними 20-дюймовими колісними дисками, взутими у шини з низьким опором коченню. Як особливість моделі виробник вказує її складний м’який верх з електроприводом, який можна опустити за 14 секунд на швидкості до 50 км/год. Він доступний у п’яти кольорах – Nero, Blue Marine, Titan Grey, Greige та Granata.

В оснащення салону електричного GranCabrio Folgore увійшла 12,2-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, аудіосистема Sonus Faber з 13 динаміками, цифровий годинник, рульове колесо з плоским дном і підігрівом, а також сидіння з обігрівом шиї. Також можна відзначити наявність підрульових перемикачів з полірованого алюмінію, акселератора, компаса і секундоміра. Оздоблення кабіни виконане з висококласної шкіри. У продаж кабріолет надійде наступного року за ціною від 200 тисяч доларів.

Читайте також:
В Україні показали кросовер Maserati Grecale, що розганяється до 285 км/годину