X

Mazda CX-50, новий Kodiaq і унікальний ЗАЗ – головні новини

А также проблемы Rolls-Royce и электрическая статистика в Украине

Mazda представила новий кросовер CX-50, який позиціонують, як автомобіль для поїздок на природу. Вже в базовій версії у нього з’явився повний привод і низка позашляхових аксесуарів. Крім того, завдяки селектору Mi-Drive водій зможе вибирати необхідний їздовий режим, враховуючи тип покриття.

Кросовер Skoda Kodiaq повністю змінився всередині

Ще один рестайлінговий кросовер Skoda Kodiaq 2022 показали на перших фото. Джерелом витоку став сертифікаційний орган Китаю.

Заводчанин зберіг дослідний ЗАЗ-1102 кінця 70-х

У це важко повірити, але до наших днів дожив унікальний дослідний автомобіль Запорізького автозаводу, який став предтечею «Таврії». Машина з дводверним кузовом типу седан була побудована наприкінці 70-х рр. і дожила до наших днів завдяки старанням заводського водія — випробувача Івана Кошкіна.

Rolls-Royce відкликає автомобілі через неполадки

Rolls-Royce Phantom уособлює британську розкіш. Але ми нечасто чуємо про їх неполадки, вірно? Однак навіть у таких автомобілях відбуваються технічні збої, через які компанія змушена оголошувати масштабне відкликання.

В Україні експлуатувати електрокар зручніше, ніж у деяких країнах Євросоюзу

Число українських автомобілістів, які зупиняють свій вибір на електромобілях, з кожним роком зростає. Це обґрунтовується кількома чинниками – значно більшим вибором в цьому сегменті і зарядною інфраструктурою, що суттєво розширилася в країні. Якщо раніше зарядні станції були тільки у великих містах, то тепер вони є і в невеликих селищах, і на трасах.