X

Mazda3 обзавелася турбомотором і повним приводом (відео)

Mazda готувалася представити нову модифікацію “трійки” на спеціальному заході 8 липня. Однак мексиканський підрозділ компанії вирішив зробити це раніше і опублікував відео новинки, де не тільки розсекретив її зовнішність, а й розкрив деякі технічні характеристики.

“Заряджена” Mazda3 оснащена бензиновим 2,5-літровим турбодвигуном SKYACTIV-G, який видає 227 к.с. потужності і 420 Нм крутильного моменту. Мотор працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Тобто ця версія авто стане найпотужнішою в лінійці виробника.

Читайте також:
Найпафосніший пікап: Mazda представила новий BT-50

Зовнішність нової Mazda3 практично не відрізняється від стандартного хетчбека. За словами генерального директора регіонального підрозділу Mazda, який і провів презентацію, автомобіль отримає 18-дюймові чорні колісні диски, “розумні” світлодіодні фари, люк з електроприводом і аудіосистему Bose з 12 динаміками.

Турбована Mazda3 буде пропонуватися в комплектаціях Grand Touring і Signature. Вартість моделі в базовій версії стартує від 22 тисяч доларів, а за покращений варіант доведеться викласти понад 24 тис. доларів. На яких світових ринках буде представлена модель, виробник оголосить під час офіційної презентації.