X

Mazda6 наступного покоління — який вигляд може мати седан

Новинка поступит в продажу в начале 2023 года

Нинішнє покоління Mazda6 випускається з 2012 року і за роки перебування на ринку кілька разів пережило оновлення. Зовсім скоро у моделі з’явиться наступник, презентувати який компанія планує в першій половині 2022 року. До дилерів новинка вирушить на початку 2023 року.

На підставі інформації, отриманої від виробника, незалежні дизайнери склали рендери наступної генерації седана. Судячи зі знімка, його дизайн буде натхненний концепцією Vision Coupe, представленої кілька років тому, і, отже, перегукуватиметься з нинішньою Mazda3. Автомобіль отримає обтічний кузов, довгий капот, велику решітку і вузьку світлодіодну оптику, яка надає моделі агресії.

Модель показана тільки в одному ракурсі, який не дає змоги побачити оформлення корми. Однак інсайдери стверджують, що тут також не обійшлося без змін. Седану обіцяні великі світлодіодні ліхтарі, новий бампер і здвоєні патрубки вихлопної системи. Доповнять образ стильні хромовані вставки на бічних дверях і навколо вікон.

Читайте також:
Mazda анонсировала выпуск пяти новых кроссоверов

В основу наступної генерації Mazda 6 ляже платформа із заднім приводом. У рух її приводитимуть 3,0-літрові рядні шестициліндрові бензинові і дизельні двигуни, що працюють в режимі м’якого гібрида. Віддача очікується на рівні 300-350 к. с. Пізніше з’явиться повноцінна гібридна версія.