X

Мрія велосипедиста: погляньте на пікап Mercedes-Benz від Carlex Design

Тюнинг-ателье Carlex Design представило автопоезд для поклонников велоспорта на базе Mercedes-Benz X-Class

Пікап Mercedes-Benz X-Class вже став історією, оскільки компанія оголосила про припинення його виробництва. Незважаючи на це тюнери продовжують представляти доопрацьовані версії моделі. Свою версію пікапа викотив і підрозділ Pickup Design відомого польського тюнінг-ательє Carlex Desig. Тюнер не вперше береться за модернізацію X-Class, але цей проект є одним із найамбітніших і, як результат, одним із найдорожчих.

Читайте також:
Британські тюнери допрацювали Mercedes-Benz X-Class

Проект отримав назву Exy Viale Bike Tour Set і призначений для любителів велоспорту та активного відпочинку. Він передбачає  не тільки доопрацьований пікап, а й трейлер-автобудинок. Автопотяг виконаний в єдиній стилістиці й пофарбований у чорно-червоний колір з білими акцентами. Пікап отримав розширені колісні арки, перероблену решітку радіатора, агресивний бампер, новий капот, вставки з вуглецевого волокна і 22-дюймові колісні диски з особливими накладками. Завершує образ спеціальна електрична підйомна стійка для перевезення трьох велосипедів. Її встановлено в багажнику таким чином, що це ніяк не позначається на його місткості.

Також тюнер розробив спеціальний трейлер, який кріпиться до пікапа X-Class за допомогою гака. Його зовнішність відрізняється від більшості причепів завдяки елегантному дизайну. Тюнер не надав фото салону автобудинку, але відомо, що в ньому є чотири спальні місця, ванна та кухня.

Ціну автопотяга і його технічні характеристики поки що таємниця. Однозначно вартість не буде низькою, оскільки одна тільки стійка для велосипедів коштує 4 495 євро.