X

Механік із США за рік зібрав колекцію Toyota Land Cruiser (фото)

Житель Мічигана Чад Насір з дитинства є пристрасним фанатом позашляховиків Toyota Land Cruiser. Він виріс у Лівії, де автомобілі цієї моделі були доступні лише дуже багатим людям. Тому після переїзду до США Чад пообіцяв собі купувати їх, коли дозволять кошти.

І він дотримався слова. Менш як за два роки Чад придбав 24 Land Cruiser. Практично всі позашляховики у його колекції з лівим кермом, імпортовані з Близького Сходу до Мічигана. До того ж, вони оснащені механічною коробкою передач. Першим він придбав Toyota Land Cruiser 200 2013 року, а через рік купив аналогічну версію моделі, але 2015 випуску.

Пізніше Чад змістив вектор своєї уваги та став купувати Land Cruiser 80 90-х років випуску. Також він поповнив свою колекцію пікапом Toyota Land Cruiser 70 та класичним FJ40 70-х років. Деякі позашляховики мають пробіг понад 200 000 миль (320 000 км) і використовуються для повсякденних завдань, тоді як інші подолали всього 60 000 миль (100 000 км) і зберігаються для особливих випадків.

Читайте також:
Американські дилери «загубили» два останні нові Toyota Land Cruiser 2021

Варто зазначити, що Насір у США володіє невеликою компанією Midnight Protective Films, до послуг якої входить нанесення захисних керамічних покриттів на кузови машин, а також тонування вікон та вінілова плівка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Chad Nasir (@chadmfive)