X

Mercedes-AMG презентував спеціальну версію кабріолету SL 63 (фото)

Кабріолет Mercedes-AMG SL 63 обзавівся версією в каліфорнійському стилі зі спеціальним забарвленням кузова та двоколірним інтер’єром. Вона отримала приставку Manufaktur Big Sur у назві та вийде обмеженим тиражем.

Від стандартного варіанта спецверсія відрізняється кольором кузова Manufaktur Orange Flame Metallic, який контрастує з м’яким чорним дахом та темними 21-дюймовими кованими колісними дисками. Також є чорні гальмівні супорти та хромовані акценти на кузові.

Салон SL 63 оздоблений шкірою Manufaktur Mystic Red та Black Nappa. У якості акцентів – помаранчева прострочка, яка на сидіннях виконана у формі ромба. На центральній консолі є значок Manufaktur. Килимки для підлоги також отримали окантовку зі шкіри Mystic Red Nappa, контрастний помаранчевий рядок і вишиті логотипи AMG.

Читайте також:
М'який дах та розкішний інтер'єр: Aston Martin представив новий кабріолет (фото)

Під капотом автомобіля встановлений 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 577 к.с. та 799 Нм крутного моменту, який працює в парі з дев’ятиступінчастою коробкою передач та системою повного приводу AMG Performance 4MATIC+. Розгін із місця до «сотні» у нього займає 3,5 секунди. Максимальна швидкість – 315 км/год. Вартість спецверсії розкриють пізніше.