X

Mercedes E-Class перетворили в Maybach всього за $ 1500 (фото)

Пакет совместим со всеми версиями E-Class

Mercedes-Maybach S-Class є показником розкоші. Цей автомобіль часто купують для того, щоб підкреслити свій статус. Однак не всі можуть дозволити собі таку машину. І тоді на допомогу приходять тюнери, які здатні перетворити більш бюджетну модель в бажану, і за досить невисоку ціну.

Саме так і вчинили фахівці з Китаю. Вони створили тюнінг-кіт для Mercedes E-Class, який дає йому змогу перевтілитися в Maybach. Пакет охоплює перероблені передні бампери, хромовані окантовки повітрозабірників, збільшену решітку радіатора з вертикальними ламелями, декоративні елементи на задній бампер, насадки на вихлопні труби, емблеми Maybach і бічні молдинги.

Вартість такого комплекту становить 1500 доларів і він сумісний з усіма версіями E-Class, які вийшли на ринок в період з 2016 по 2020 рік. Пакет доволі затребуваний на ринку Китаю та Індії. Один із перелицьованих седанів помітили на місцевій заправній станції. Обвіс застосували на довгобазній версію седана з приставкою L в назві, яка випускається спеціально для азійських країн.

Читайте також:
Rolls-Royce так поки що не вміє: Maybach підготував свій перший електромобіль

Саме завдяки збільшеним розмірам (довжина становить 5065 мм) відрізнити цю версію автомобіля у фірмовому обвісі від оригінального Maybach майже неможливо. Він навіть отримав двоколірне забарвлення кузова, нову головну оптику і фірмові колісні диски. Також на передніх крилах видно шильдики V12. Помітити різницю між клоном і оригіналом зможе тільки досвідчений автомобіліст.