X

Mercedes відмовився від двох моделей із лінійки S-Class

Немецкая марка официально подтвердила планы по завершению серийного производства купе и кабриолета S-Class

Серійне виробництво купе і кабріолета Mercedes-Benz S-Class завершиться у 2021 році, хоча раніше інсайдери стверджували, що останні дводверні «Ески» зійдуть із конвеєра у серпні 2020 року. Причому на пенсію планують відправити не тільки базові моделі, а й «заряджені» AMG-модифікації.

Єдиним оновленням для сімейства S-Class 2021 року стане новий відтінок у кузовний палітрі – Cirrus Silver. Інформація про це з’явилася на офіційному сайті виробника.

Причиною відмови від кабріолета і купе S-Class стало скорочення витрат на тлі активного переходу на електрокари. Зекономлені кошти компанія планує спрямувати на розробку і виробництво нових повністю електричних моделей. Як заміну купе і кабріолета виробник запропонує новий родстер SL і суперкар AMG GT, що здається доволі логічним рішенням.

Читайте також:
Новый Mercedes W223 показали перед премьерой

Актуальні купе і кабріолет S-Class побудовані на основі флагманського седана покоління Mercedes W222, який дебютував на ринку майже сім років тому. Седан нового покоління німці представлять 2 вересня 2020 року. Новинка буде доступна з колишнім 12-циліндровим мотором, заднім або повним приводом.