X

Mercedes відкрив завісу над оснащенням салону нового S-клас (тизер)

Компанія Mercedes готується представити нове покоління S-класу. Офіційний дебют заплановано на вересень цього року, а деякі подробиці про оснащення новинки виробник має намір відкрити вже 8 липня під час онлайн-заходу на платформі Mercedes me. Щоб підігріти інтерес публіки, компанія опублікувала черговий тизер, на якому показала планшет мультимедійної системи майбутнього автомобіля.

Читайте також:
Mercedes показав найдешевший електричний кросовер

Якщо судити з тизера, мультимедійна система MBUX із величезним дисплеєм розташовуватиметься в центрі. Наразі його розмір невідомий, але, найімовірніше, він становитиме близько 17-дюймів. Дивлячись на MBUX, можна припустити, що в оснащенні авто кількість фізичних кнопок і важелів буде зведено до мінімуму, а керування всіма системами сконцентрується на цьому планшеті. На фото чітко видно, що в центрі екрана відображатимуться карти, у верхній частині — поточний час, а в нижній — мультимедійна система і керування навігацією.

Варто відзначити, що це не перший погляд на салон оновленого S-клас. Раніше в мережі вже з’являлися шпигунські фотографії моделі, які і дали більш широке уявлення про її салон. Так, крім величезного планшета майбутній автомобіль отримає повністю цифрову комбінацію приладів і, можна припустити, що буде доступна функція доповненої реальності для навігаційної системи.

Наразі також відомо, що оновлений S-клас буде побудовано на новій платформі, отримає три варіанти колісної бази, автопілот 3-го рівня і сучасні асистенти. У ролі силових агрегатів виступатимуть шести і восьмициліндрові двигуни з електричними надбудовами. Також передбачається варіант із 12-циліндровим мотором і повним приводом.