X

Металургійний завод подарував своїм співробітникам 4116 нових Ford і VW (фото)

Новенькие Форды и Фольксвагены отправились к новым владельцам, которые на протяжении нескольких лет помогали предприятию быть успешным

Роботодавці всіляко стимулюють своїх співробітників на виконання поставлених завдань. У разі досягнення заповітної позначки в планах на виробництво, співробітники можуть претендувати на грошовий бонус або премію. А деякі  компанії роблять більш щедрі презенти — автомобілі.

Наприклад, китайська сталеливарна компанія Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation, для якої 2020 рік видався дуже вдалим, вирішила преміювати своїх співробітників і подарувала їм 4116 новеньких автомобілів. Машини отримали не тільки топ-менеджери, а й абсолютно всі працівники промислового підприємства. На придбання 2933 кросоверів Ford Territory і 1183 седанів Volkswagen Magotan компанія витратила близько 74 мільйонів доларів.

Крім того, сталеливарна компанія взяла на себе витрати з реєстрації цих транспортних засобів, а також сплатила страхові поліси на найближчі п’ять років. Такий термін було обрано невипадково, адже саме стільки років співробітники компанії перевиконували поставлені плани, тим самим даючи можливість підприємству нарощувати обороти і прибутковість.

Читайте також:
Ford подарував хлопцеві новенький кросовер за його діяльність