X

MG готує бюджетний електрокар для конкуренції з Dacia Spring

Марка MG намагається повернути колишню популярність на ринку Європи. Щоб досягти бажаного результату, компанія наповнює свою лінійку бюджетними моделями, зокрема й електричними.

Зовсім недавно вона презентувала нове покоління MG3, а тепер готує до дебюту ще компактніший MG2. Якщо перша модель запропонована із гібридною силовою установкою, то ця буде чистим електрокаром. На основі наявної інформації видання Carscoops випустило рендер авто, яке позиціонують як конкурента Citroen e-C3 і Dacia Spring.

Новинка за своїм дизайном схожа на MG3, але отримала також деякі стилістичні елементи як у MG4 і навіть MG7. У неї розкосі світлодіодні фари, загострений «ніс», бампер з широким повітрозабірником, атлетичний капот і похилий дах. Очікується, що салон буде просторим і комфортним, а в оснащення увійде 7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 10,25-дюймовим екраном.

Читайте також:
Виглядає спортивніше: на тести виїхав хетчбек MG3 наступного покоління

Інформації про силову установку поки немає. У компанії лише зазначили, що новинка приєднається до B-сегменту і досягатиме завдовжки близько чотирьох метрів. Очікується, що її стартова вартість становитиме близько 20 тисяч євро.