X

MG вивів на тести новий гібридний кросовер (фото)

Компанія MG готує наступне покоління свого самого продаваного компактного кросовера ZS. Його прототип у щільному камуфляжі було помічено на дорогах столиці Австралії, пише видання Drive.

Схоже, що кросовер трохи приросте в розмірах і буде виконаний у стилі моделей MG 3 та MG 5. Він отримає розкосі фари, загострену передню частину та бампер із великим повітрозабірником. На кормі можна відзначити наявність нових ліхтарів, а на боковинах більш виражених выштамповок. Також у моделі інші колісні диски.

В оснащення салону MG ZS увійде цифрова панель приладів і нова мультимедійна система з великим екраном, під яким знаходиться ряд фізичних кнопок для швидкого доступу до функцій. Є камери кругового огляду з 3D-графікою та нове рульове колесо.

Читайте також:
На ринок Європи виходить оновлений електричний універсал MG5

Нова генерація моделі буде запропонована з гібридною установкою та повністю електричною. Екземпляр, помічений на тестах, є гібридом. Його наводить у рух 1,5-літрова бензинова «четвірка», яка працює у парі з електромотором. Живить установку невеликий акумуляторний блок. Електрична версія також оновиться та отримає збільшений запас ходу. Прем’єра MG ZS відбудеться наприкінці року.