X

MINI представила спецверсію «зарядженого» хетчбека JCW

Високопродуктивний хетчбек Mini John Cooper Works отримав спеціальну версію з індексом 1to6 Edition. Тираж моделі складає 999 екземплярів.

Від стандартного варіанта спецверсія відрізняється забарвленням кузова кольору Midnight Black, який доповнюють матові сірі смуги на капоті, чорними глянсовими 18-дюймовими колісними дисками Circuit Spoke кольору Jet Black, безліччю шильдиків та логотипів 1to6, а також написів «one of 999».

Інтер’єр автомобіля повторює його екстер’єр і тому також виконаний у темно-сірих та чорних тонах. У якості акцентів використана червона прострочка. Тут також є велика кількість значків «1to6» і «one of 999». Ще однією особливістю є педалі із нержавіючої сталі.

Читайте також:
Електромобілі Mini будуть «харизматично простими»

Під капотом Mini John Cooper Works 1to6 Edition встановлений 2,0-літровий турбодвигун потужністю 231 к.с. і 320 Нм крутного моменту, який пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Він дозволяє хетчбеку розганятися з місця до «сотні» за 6,3 секунди і досягати максимальної швидкості в 246 км/год. Вартість спецверсії не оголошено.