X

Mitsubishi Outlander обзавівся затемненою спецверсією (фото)

Сімейство четвертого покоління Mitsubishi Outlander поповнилося новою топовою версією з приставкою GSR у назві. Новинка пропонуватиметься на ринку Австралії за ціною від 73 790 австралійських доларів (48 631 долар США).

Відмінною Outlander GSR є чорні акценти на кузові. Серед них чорні захисні пластини, решітка радіатора, накладки Dynamic Shield, кришки дзеркал заднього виду, рейлінги на даху та рамки протитуманних фар. Ще в чорному кольорі виконані 20-дюймові легкосплавні диски та емблема GSR на задніх дверях. Також для автомобіля доступне двокольорове забарвлення кузова Red Diamond та Black Mica.

Інтер’єр також виконаний у темних відтінках. Чорна оббивка є на сидіннях, стелі, дверних картах і рульовому колесі. Як акцент використали сріблясту строчку. В оснащення салону GSR входить 12,3-дюймова цифрова панель приладів, сучасна мультимедійна система з 9-дюймовим екраном, аудіосистема преміум-класу Bose з 10 динаміками, сидіння з підігрівом і панорамний люк.

Читайте також:
Тест-драйв нового Mitsubishi Outlander 2.5: Чи встигає техніка за дизайном?

Спецверсія доступна з гібридною силовою установкою на основі 2,4-літрового двигуна, доповненого двома електромоторами. Агрегат сумарно видає 248 к.с. потужності та 450 Нм крутного моменту. Привід повний. Запас ходу 84 км в електричному режимі забезпечує батарея на 20 кВтг.