X

Мобільність завтрашнього дня від Бренду CITROЁN – зустрічайте технологічний CITROЁN Skate

Кількість міських жителів постійно збільшується і їх запит на безпечний і гнучкий спосіб пересування також зростає. Транспорт – важлива вимога до зручного повсякденного життя, особливо в містах. Поява автономних транспортних засобів може допомогти зменшити завантаженість міст, проте це довгострокова робота на перспективу, яка вимагає великих фінансових витрат. Щоб вирішити цю проблему, CITROЁN, Accor і JCDecaux об’єдналися в творче партнерство під назвою The Urban Collëctif. Керуючись переконанням, що мобільність майбутнього повинна бути пов’язана з безпекою і благополуччям, The Urban Collëctif створив революційну концепцію мобільності, спираючись на свій спільний 200-річний досвід в області інновацій. Таким рішенням стала модель з відкритим вихідним кодом, що отримала назву CITROЁN Autonomous Mobility Vision.

ЗУСТРІЧАЙТЕ CITROЁN SKATE

CITROЁN Skate – це рішення для міської мобільності, здатне переміщатися по всіх міських центрам. Дана платформа може безперешкодно переміщатися по спеціальним захищеним смугам. CITROЁN Skate є повністю автономним, навіть в питанні підзарядки – платформа легко підключається до спеціальних зарядних баз, що дозволяє їй працювати майже безперервно, 24/7. CITROЁN Skate був створений як універсальна модульна платформа, за допомогою якої можна переміщати різні типи контейнерів під різні запити.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Sofitel En Voyage, перша капсула, народжена в результаті співпраці Accor і CITROЁN, – це запрошення до нової міської мобільності, подорож з винятковим комфортом, шикарними послугами та захоплюючими видами. Як і Sofitel, який був першим французьким готельним брендом класу люкс, Sofitel En Voyage Pod відображає французьку елегантність і мистецтво життя. Прямуючи в кращі ресторани, кращі бутики, на поїзд або літак, оглянути місто або просто попрацювати, гості можуть випробувати досвід Sofitel «Французький шлях» в своєму власному темпі.

Виходячи з вищесказаного, CITROЁN Skate – це свого роду високотехнологічний скейтборд, що поєднує в собі весь інтелект і технології, необхідні для автономного та електричного руху: батареї, електродвигун, датчики і т.д. Його максимальна швидкість обмежена в 25 км/год або 5 км/год для забезпечення безпеки всіх користувачів в залежності від місцевості. Швидкість можна налаштувати відповідно до того, як використовуються модулі, щоб максимально ефективно задовольняти попит.

CITROЁN Skate має мінімальну площу основи з обмеженими розмірами: 2,60 м в довжину, 1,60 м в ширину і 51 см у висоту. Його компактні розміри і автономність в пересуванні роблять його розумним і універсальним мобільним рішенням.

ВІДКРИТИЙ КОД – КРОК ДО РІЗНОМАНІТТЯ У ВИКОРИСТАННІ

З технологією CITROЁN Skate можливе вирішення будь-якого питання мобільності завдяки підходу відкритого вихідного коду, який дозволяє будь-якій третьій стороні розробити Pod, контейнер, сумісний з технічними характеристиками CITROЁN Skate.

Якими б не були потреби споживача, будь то місцеві органи влади, державні посадові особи і компанії, вони можуть отримати вигоду з технології CITROЁN Skate, розробивши свої власні контейнери для пасажирського транспорту, кур’єрських доставок товарів в громадських або приватних місцях, таких як аеропорти, фабрики або конференц-центри. Все що потрібно це облаштована захищена смуга для автономного переміщення.

CITROЁN Autonomous Mobility Vision пропонує широкий спектр гнучких і доступних за ціною послуг. Таким чином, місцева влада, які прагнуть ввести екологічні та автономні комунальні послуги в міста для розвантаження трафіку, могли б скоротити свої експлуатаційні витрати, використовуючи автопарк CITROЁN Skate. Також можуть бути задіяні численні громадські служби, які охоплюють різні аспекти повсякденного життя громадян, такі як транспорт, охорону здоров’я і відходи.

З автопарком CITROЁN Skate місцева влада може ефективніше справлятися з різкими стрибками попиту на транспорт в години пік і пропонувати транспорт за запитом в непікові годинник, а також безпечні і безшумні варіанти пересування в нічний час.

У відповідь на основні виклики нашого часу The Urban Collëctif пропонує інноваційне і стійке рішення міської мобільності, яке полегшує життя в містах.

Детальная информация о CITROЁN – на сайте www.citroen.ua.