X

Модифікований 71-річний Dodge Power Wagon продають за $450 000 (фото)

Унікальний пікап виставили на аукціоні Mecum. Йдеться про Dodge Power Wagon 1953 року випуску, торги яким пройдуть 17 травня.

Виручити за автомобіль мають намір 350 – 450 тисяч доларів. Такий високий цінник обґрунтований тим, що це дуже персоналізований рестомод. У Power Wagon подвійна кабіна, а Dodge ніколи не випускав. І знаходиться пікап у відмінному стані, оскільки пройшов масштабну реставрацію. На його одометрі лише 1 миля пробігу (1,6 км).

Пікап пофарбований у яскраво-червоний колір, який доповнюють чорні глянсові крила та підніжки. Великий передній бампер також чорний та оснащений лебідкою Warn. Завершують образ величезні 39-дюймові шини BFGoodrich. Вантажна платформа оздоблена натуральним деревом.

У салоні Dodge Power Wagon встановлені ковшеподібні сидіння, панель приладів Classic Instruments в стилі Moal Bomber, інформаційно-розважальна система Pioneer з сенсорним екраном та кондиціонер. Ще є тканинний дах, а вікна тоновані. Оздоблення салону виконано із чорної шкіри.

Під капотом пікапа знаходиться 2,8-літровий чотирициліндровий дизельний турбодвигун Cummins, який працює з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач Tremec TR-4050 та повним приводом Power Wagon. Є дискові гальма та амортизатори Bilstein.

Читайте також:
На аукціон виставили раритетне купе Nissan Silvia (фото)