X

Блискавка проти автомобіля, класний Haval і новітній Заз – головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира

Користувач Facebook Ерік Вілкінсон показав наслідки попадання блискавки в його пікап Ford Super Duty. Судячи з опублікованих знімків, зовні автомобіль практично не постраждав, якщо не брати до уваги розбитого вітрового скла. Чого не скажеш про салон.

Haval показав свій найкрутіший кросовер

Декілька днів тому компанія Haval опублікувала знімки нового кросовера під назвою Shenshou, який займе місце флагмана в лінійці бренду. Автомобіль є серійним продовженням концепту XY, показаного на Шанхайському автосалоні восени 2020 року, і має розкішний вигляд. Новий Haval Shenshou може з’явитися і в Україні – цей китайський бренд у нас дуже популярний. Але, швидше за все, для глобального ринку модель отримає іншу назву.

Перші подробиці про новітню модель ЗАЗ

Днями ЗМІ облетіла сенсаційна новина про те, що на Запорізькому автомобілебудівному заводі мають намір випускати автобуси під брендом Mercedes-Benz. Це нова приміська модель А09, розрахована на 36 місць. За словами голови правління ЗАЗ Миколи Євдокименка, автобус вже сертифіковано для українського ринку і сьогодні проходять дорожні випробування.

Як виглядає новий електрокар Chevrolet

General Motors мають намір перевести на електротягу кросовер Chevrolet Equinox. Відповідну заявку зареєстровано в патентному відомстві Китаю (CNIPA). До неї додано декілька зображень, що дають перший погляд на майбутню новинку. Судячи з фото, моделі збережуть впізнаваний силует, але ось в деталях очікуються кардинальні зміни.

Toyota LC 300, який не пішов у продаж

Перш ніж дійти до фінальної версії моделі, створюється безліч ескізів і скетчів. Саме такі початкові напрацювання нової генерації позашляховика Land Cruiser, який дебютував у червні цього року, показала компанія Toyota. Всі ідеї варті уваги. Їх виконано в єдиному напрямку – зробити модель сучаснішою, водночас зберігши впізнаваний образ.