X

Мотоцикли для ЗСУ – як працює «Об’єднаний байкерський фронт»

Нашим захисникам на передову сьогодні постачають не лише позашляховики, а й мотоцикли. Допрацьовують «залізних коней» у Білій Церкві, причому для цієї мети беруть навіть «убиті» екземпляри, які їх власники привозять із різних місць, щоб не викидати. На відновлення однієї машини йде від 15 до 30 тис. грн.

А завідує цією нелегкою, але дуже необхідною справою «Об’єднаний байкерський фронт», організаторами якого є підприємці Олександр Стогниченко та Павло Черненко, а також Ашот Арушанов, засновник найбільших мотофестивалів «Тарасова Гора», повідомляє Громадський Ревізор.

Мотоцикли адаптують спеціально для армійських потреб. Так, наприклад, коляски пристосовують для перевезення поранених, а також для встановлення мінометів та боєкомплектів до них. Готують і полегшені «одиначки» для розвідників. У середньому виходить зробити по два мотоцикли на тиждень. На даний момент на фронті вже служать близько 60 мотоциклів, дороблених в Білій Церкві. І цю кількість до кінця мотосезону хочуть довести до 100 од.

Разом із мотоциклами «Об’єднаний байкерський фронт» відправляє на передову мікроавтобус. Він виконує роль не тільки тягача, а й фургона з доставки одягу, продуктів харчування, засобів гігієни та медикаментів.