X

У Києві відбувся фінал запеклого змагання мотогонщиків

На автодроме «Чайка» в Киеве 8 сентября состоялся финал Чемпионата Украины по шоссейно-кольцевым мотоциклетным гонкам, основанный общественной организацией «SBK UA». В течение всего лета сильнейшие украинские мотоциклисты соревновались за звание лучшего гонщика в 4 отборочных этапах, которые проходили с июня по сентябрь

У запеклій та напруженій боротьбі чемпіонство у кваліфікації по класам вибороли: Костянтин Писарєв («SBK»); Олександр Бичков («SSP600»); Сергій Рашко («STK1000»); Юрій Мірошниченко («STK600»); Андрій Коломієць («Amateur-1000»); Артем Анциферов («Amateur-600»); Дарина Разумова («Lady»); Анатолій Єфімов («Master»); Артем Калінін («Junior»); Максим Ковальов («SSP300»).

Окрім перегонів, глядачі мали змогу насолодитися презентацією надсучасного мотоцикла BMW HP4 RACE від представництва BMW Motorrad в Україні та розважальною програмою для дітей та дорослих від Генерального партнера – торгової марки ELF від компанії Тотал Україна. Спільно з лабораторією «Трюки Науки» було організоване видовищне шоу для юних відвідувачів із сухим льодом та рідким азотом.

Ми підтримуємо «SBK UA» протягом 2 років. Для компанії Тотал Україна та бренду ELF, що представляють міжнародний Концерн Total, важливою і пріоритетною є соціальна відповідальність бізнесу. В Україні розвиток мотоспорту майже не фінансується державою, саме тому ми прийняли рішення підтримати ГО «Супербайк.юа» як організаторів Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотоциклетних перегонів. Чемпіонат дозволяє молодим спортсменам проявити себе спочатку на батьківщині, а згодом і на міжнародному рівні. Зараз розглядаємо можливість подальшої підтримки «SBK UA», – розповів менеджер із маркетингу Тотал Україна Віктор Сержан.

Дорослі шанувальники пригод отримали можливість проїхатись разом зі справжнім пілотом та дворазовим майстром спорту на офіційному Safety car Alfa Romeo Gulia по швидкісному автодрому СК «Чайка», як справжні чемпіони.

Кульмінацією Чемпіонату став тест-драйв щойно презентованої ексклюзивної моделі мотоциклу BMW HP4 RACE від автосалону Баварія та нагородження чемпіонів та призерів цього року.

Інформаційна довідка

Підрозділ Total Lubrifiants

Total Lubrifiants – провідний світовий виробник та продавець моторних олив та мастильних матеріалів. Підрозділ міжнародного концерну Total має 41 завод із виробництва продукції по всьому світу і більше як 5800 працівників у 150 країнах. Total Lubrifiants пропонує інноваційні, ефективні та екологічно відповідальні продукти та послуги, на розробкою та вдосконаленням яких постійно працюють понад 130 дослідників у власних науково-дослідних центрах. Продукцію Total Lubrifiants обирають гравці автомобільного, промислового та морського ринків. Більше інформації ви можете прочитати на сайтах Total та ELF.

Концерн Total є глобальним інтегрованим виробником і постачальником енергії, провідною міжнародною нафтогазовою компанією, знаним гравцем на ринку енергетичних продуктів з низьким вмістом вуглецю. Близько 100 тисяч наших співробітників постійно прагнуть створити кращий енергетичний продукт, який був би більш безпечним, чистим, ефективним, інноваційним і доступним для якомога більшої кількості людей. Як відповідальні члени суспільства, ми докладаємо усіх зусиль, щоб глобальна діяльність нашої компанії більш ніж у 130 країнах світу послідовно забезпечувала економічні, соціальні та екологічні переваги. Більше інформації ви можете прочитати на сайті.