X

В Україні стартує виробництво потужного електробайка: фото і характеристики

Электробайк, разработанный украинской компанией, кардинально отличается от мировых аналогов. Он идеально сочетает в себе динамику, мощность и электрическое сердце

Українська мотоциклетна компанія GEON спільно з центром EMGo Technology розробила унікальний електричний мотоцикл, який отримав назву ScrAmper. На відміну від світових аналогів, новинка зберегла стиль і характер класичного байка. Транспортний засіб уже пройшов низку тестів і, за словами розробників, готовий стати на конвеєр.

Базою для GEON ScrAmper став паливний мотоцикл GEON Scrambler. Його оснастили електродвигуном потужністю 22 к.с., яка дає змогу розвивати максимальну швидкість до 122 км/год. Від донора моделі дісталася коробка передач, яка дає чудову динаміку розгону. Крім того, електробайк отримав можливість починати рух із будь-якої передачі.

Запас ходу в 150 км забезпечує акумуляторна батарея ємністю 10 кВтг. Для того, щоб зарядити її на 80%, необхідно витратити 1,5 години. Для повного заряду потрібно 2,5 год. Із собою необхідно мати тільки зарядний кабель, оскільки блок зарядки вмонтований у борт мотоцикла, що робить експлуатацію мотоцикла максимально зручною.

Читайте також:
В Україні показали електробайк із запасом ходу в 300 кілометрів

Вартість і терміни випуску ScrAmper виробник поки що не озвучив. Найімовірніше, ця інформація з’явиться ближче до старту продажу.