X

Xiaomi випустив скутер за ціною смартфона

Китайську корпорацію Xiaomi цілком можна назвати всюдисущою. Адже вона намагається охопити всі сфери діяльності, тому в лінійці її продукції є як канцелярське приладдя та аксесуари, так і інноваційні смартфони та комп’ютери. Крім того, компанія випускає компактний електротранспорт. Саме до цього сегменту і належить остання новинка.

Новий електричний скутер отримав назву Ninebot C30 і став наймолодшою моделлю в лінійці виробника. Новинка належить до с-серії, тому для її використання не потрібно водійське посвідчення, а також її не потрібно ставити не облік. Ще одним приємним бонусом є вартість Ninebot C30, яка становить лише 428 доларів.

Щодо зовнішності електроскутера, то вона доволі свіжа і виконана в сучасних умовах. У передній частині виділяється величезна світлодіодна фара, а на панелі приладів розташований дисплей, на якому можна переглядати параметри пристрою. Також в оснащення увійшов електромотор на 400 Вт і акумулятор, що забезпечує запас ходу до 35 кілометрів. Максимальна швидкість моделі становить 25 км/год.

Ninebot C30 також оснащений педалями, тому якщо у вас закінчився заряд, то дістатися до місця призначення ви зможете, як на звичайному велосипеді. Модель дуже легка і маневрова, впорається з нею навіть підліток.