X

Чоловік викрав машину і розбив її на $100 000-відеореєстратор все записав

Автомобиль получил значительные повреждения более чем на 100 тысяч долларов

Куплений лише кілька місяців тому суперкар Audi R8 став “тестовим” автомобілем викрадача, який вкрав авто просто біля будинку власника в Австралії. Інцидент стався 20 грудня, і найцікавіше те, що під час безрозсудної їзди зловмисника включився реєстратор, який і записав поїздку від початку до кінця.

У ролику видно, як зловмисник порушує правила, перевищує швидкість, ганяючи на 160 км/год і пересуваючись у зворотному напрямку вулицями з одностороннім рухом, обганяє в поворотах і творить інше свавілля.

Насамкінець запису чути звуковий сигнал, що свідчить про помилку через перегріте зчеплення і зламану задню стійку. Все це стало результатом його необережного водіння, а для   поліцейських можливістю вистежити порушника слідами шин.

Сам же злочинець, найімовірніше, не знав про реєстратор і вважав, що йому все зійде з рук. Через кілька днів після події поліція заарештувала підозрюваного. 49-річного Дарріна Джонса звинуватили в низці правопорушень, зокрема викраденні, їзді без прав і необережному керуванні.

Читайте також:
Злоумышленник случайно угнал Tesla за миллион долларов, но дело не в машине

Коли автомобіль знайшли, він був у жалюгідному стані. Його збиток власник оцінив у 100 тисяч доларів.