X

На аукціон виставили останній побудований Bentley Bacalar із мінімальним пробігом (фото)

Наступного місяця, а саме 17 травня, на майданчику Mecum відбудеться аукціон,у рамках якого продадуть Bentley Bacalar. Родстер є останнім з випущених виробником та першим, який продається на вторинному ринку.

Автомобіль виконаний у темно-зеленому відтінку Mulliner Extended Range Veridian та доповнений пакетом Carbon Fiber. Останній включає елементи з вуглецевого волокна, а саме вентиляційні отвори на капоті, бічні молдинги, кришки дзеркал заднього виду, заглушки на підголовниках. Контраст основному кольору кузова роблять вставки матового бронзового відтінку.

Салон родстера оздоблений стьобаною чорною шкірою, а як акценти використані вставки з вуглецевого волокна, бронзової окантовки та елементів із деревини Riverwood віком 5000 років. Родстер знаходиться в ідеальному стані і за свою історію проїхав лише 119 миль (191 км).

Bacalar оснащений 6,0-літровим бітурбованим двигуном W12 потужністю 650 к.с., який працює у парі з восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням та системою повного приводу. Відомо, що родстер був імпортований до США з умовою, що не проїжджатиме понад 2500 миль (4023 км) на рік. Новим автомобіль коштував близько 2 мільйонів доларів, тому за підсумками торгів сума може бути більшою.

Читайте також:
Подивіться на Bentley Turbo R із «стайні» султана Брунея (відео)