X

На аукціон виставили подовжений Range Rover Майка Тайсона (фото)

Ексклюзивний Range Rover, який був побудований для принца Брунея, а потім став власністю Майка Тайсона, виставили на продаж на майданчику Iconic Auctioneers. Виручити за нього планують близько 50 000 доларів.

У лістингу зазначено, що Range Rover Vogue LSE було побудовано у 1994 році компанією Townley Cross Country Vehicles, яка спеціалізується на створенні лімузинів. Він на 122 см довший за стандартну модель і на 244 см – вищий. Салон позашляховика просторий. Пасажирам у ньому так само комфортно, як у літаку. Це було досягнуто за рахунок нестандартного розташування сидінь.

Одне з сидінь встановлене відразу за перегородкою та звернене до дверей. Наприкінці салону знаходиться ще два капітанські крісла з підлокітниками, електрорегулюванням та доступом до навушників Sony. Також у кабіні є два телевізори, програвач компакт-дисків та місткі ящики для зберігання речей. Оздоблення виконано яскраво-червоною шкірою.

Оснащений Range Rover Vogue LSE 4,3-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 202 к.с. і 149 Нм крутного моменту, який працює у парі з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. На його одометрі зафіксовано пробіг 16 976 миль (27 320 км).

Незважаючи на те, що позашляховик був зроблений для принца Брунея, довгі роки він був непоміченим. Тільки після того, як на ньому проїхав легендарний боксер Майк Тайсон на бій з Лу Саварезе, Range Rover Vogue LSE потрапив на обкладинку журналу. Одразу після цієї події автомобіль продали. Наразі ексклюзивна машина знову шукає власника. Торги відбудуться з 10 по 12 листопада.

Читайте також:
Представлений найкращий рестомод класичного Range Rover (фото)