X

На аукціоні продадуть рідкісний універсал BMW E30 2.8 (фото)

Неординарний лот з’явився на торговому майданчику Bring A Trailer. Йдеться про BMW 320i Touring 1990 року. Ця модель вважається однією з найуспішніших у європейській модельній лінійці компанії.

Незважаючи на солідний вік, універсал знаходиться у відмінному стані. Але це не результат дбайливого догляду. Декілька років тому йому провели повну реставрацію. Машину пофарбували в колір Royal Blue Metallic та встановили бампери у стилі M-Tech II. Також замінили фари, протитуманки та задні ліхтарі. Зробили тонування вікон, встановили антену на даху та двірник на заднє скло. Їздить BMW на хромованих 17-дюймових колісних дисках із багатоспицевим дизайном.

Ще універсал оснастили регульованою підвіскою та гальмівними дисками від E34 540i. У салоні встановили спортивні сидіння з підігрівом, кермо M-Tech I, люк з електроприводом, аудіосистему Blaupunkt Bologna 200 з USB і кондиціонер. Оздоблення виконане з темно-синьої висококласної шкіри.

Однак найбільша зміна сталася під капотом універсала. Замість оригінального 2,0-літрового двигуна M20 йому встановили 2,8-літровий рядний шестициліндровий двигун M52 потужність 190 к.с. Він працює у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач та системою заднього приводу. На момент написання статті максимальна ставка – 21 500 доларів. До закінчення торгів залишився ще один день.

Читайте також:
Перший Dodge Challenger Black Ghost 2023 продадуть на аукціоні