X

На Дніпропетровщині затримано серійного викрадача дорожніх знаків (фото)

В одному із сіл Новомосковського району, що на Дніпропетровщині, місцевий житель збудував теплицю. Все б нічого, але її основу він зробив із опор дорожніх знаків.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області. Протягом двох місяців до них надходили повідомлення від дорожньої служби про зникнення опор дорожніх знаків. За цим фактом інспектори поліції провели розслідування та знайшли викрадача. Ним виявився 47-річний чоловік, який у такий нестандартний спосіб вирішив свої побутові проблеми.

На території його ділянки правоохоронці виявили 18 металевих опор та 31 дорожній знак. Частину він використовував для будівництва теплиці, а частина ще хаотично лежала на городі. Для пошуку цього майна інспектори застосували аеророзвідку із квадрокоптером.

Читайте також:
Вкрали, але скористатися не змогли: викрадена росіянами українська сільгосптехніка не завелася

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 5 до 8 років ув’язнення. Варто зазначити, що вартість одного знака становить близько 1000 гривень.