X

На дорогах Харкова з’явилися нові блокпости: що каже мер міста

У Харкові знову запрацювали блокпости, які були обладнані на початку повномасштабного вторгнення військ РФ до України. Також облаштували нові пости.

Повідомляється, що на блокпостах представники територіальної оборони та поліції перевіряють у водіїв документи. Також просять відкрити багажник транспортного засобу. Це призвело до величезних заторів на дорогах міста.

Мешканці міста зазначають, що представники силових органів поводяться ввічливо, але не пояснюють причини цих заходів. Зняти напругу серед харків’ян взявся мер міста Ігор Терехов. За його словами, розпочалися планові навчання військових щодо блокпостів. Вони триватимуть лише кілька днів, тож мешканцям Харкова треба постаратися спокійно реагувати на тимчасові незручності.

Читайте також:
Патрульна поліція нагадала правила проїзду блокпостів

«Хочу заспокоїти харків’ян, бо сьогодні, 12 березня, розпочалися планові навчання військових щодо блокпостів. Тож прошу бути спокійними, нічого страшного не сталося. Це навчання, яке проводимо з певним періодом часу», — сказав Терехов в ефірі телемарафону «Єдині новини».